صفحه اصلی
    |     ثبت نام

گوشت قرمز بهتر است یا گوشت سفید؟


تاریخ: 1397/08/27


تعداد بازدید: 88
گوشت یک منبع کامل پروتئین است که حاوی تمامی اسید آمینه های مورد نیاز بدن می‌باشد . شما با انتخاب درست گوشت ، می توانید سلامت خود را تنظیم کنید . در این مقاله در مورد رفتاری که گوشت در بدن ما واکنش نشان میدهد و خواص و اینکه وب سایت ایران نیاز چگونه نیاز شما در در تامین گوشت سالم تامین می کند صحبت خواهیم کرد .

پروتئین دومین جزء مهم بدن بعد از آب است و همچنین حاوی مواد مغذی مهم مانند کراتین و کارنوزین است که سبب افزایش قدرت و استقامت عضلات می‌شود .

تا حدودی میتوان گفت که پروتئین موجود در گوشت به آرامی جذب بدن می‌شود . تحیقیقات نشان داده است که 95% از پروتئین گوشت و 96% از چربی گوشت موجود درغذا قابل هضم است . چربی ها هضم مواد غذایی دیگر را متوقف کرده که بدین معنی میباشد چربی ها با درصد معقولی در معده باقی می‌ماند و گرسنگی را به تاخیر می اندازد .

منابع تامین کننده گوشت در جهان :

مرغ اولین و گسترده ترین منبع تامین گوشت در جهان می‌باشد که وزن هر مرغ بین 2 تا 4.5 کیلوگرم است .

دومین نوع دام که منبع اصلی تامین گوشت در جهان میباشد خوک است  که وزن آن بین 40 تا 135 کیلو گرم است و حدود 70 تا 74 درصد از یک خوک بالغ را گوشت تشکیل داده است . میزان مصرف گوشت خوک در کشورهای اسلامی به دلیل نجس خواندن خوک و حرام بودن مصرف گوشت آن بسیار ناچیز و حتی در برخی کشور‌ها مانند ایران در حد صفر می‌باشد.

گاو یا به عبارت عامیانه گوساله سومین منبع تامین کننده گوشت در جهان است که به طورمعمول وزنی بین 130 تا 540 کیلوگرم را دارا است که گوشت گوساله  55 تا 60 درصد از وزن لاشه کامل آن را تشکیل داده است .

گوسفند چهارمین منبع تامین کننده گوشت جهان است که وزن آن حدود 28 تا 50 کیلوگرم می‌باشد و در مقیاس بسیار کوچکتری نسبت به گوشت خوک و گوساله قرار دارد ، به همین سبب طبق تحقیقات نسبت خرید گوشت گوسفند به خرید گوشت گوساله درسبد غذایی هاخانواده  کمتر از یک دهم می باشد اما در بین خانواده های ایرانی خرید گوشت گوسفند محبوبیت بیشتری نسبت به خرید گوشت گوساله دارد . وزن یک گوسفند بین 45 تا 70 کیلوگرم می‌باشد که حدود 50 درصد آن را گوشت و آلایش گوسفند تشکیل داده است .

فواید انواع گوشت برای بدن :

گوشت قرمز شامل چه مواد است ؟
گوشت قرمز که شامل گوشت گوسفند ، گوشت گوساله ، گوشت شتر و شتر مرغ می‌باشد منبع خوبی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن است که برای رشد و نگهداری بافت های سلولی اعضای بدن ضروری می باشد . علاوه بر این گوشت قرمز خواص زیاد دیگری مانند جلوگیری از کم خونی ، حفظ سلامت قلب و عروق ، بهبود بیماری های روانی و دارای مقدار قابل توجه انرژی می‌باشد .

درجدول زیر میتوانید مواد مغذی موجود در هر 100 گرم گوشت قرمز پخته را مشاهده نمایید :

 

ماده مغذی

گوساله

گوسفند

شترمرغ

انرژی  (kcal)

240

205

97

پروتئین (g)

21

22

22

چربی (g)

15

13

2

کلسترول (mg)

77

78

58

کلسیم (mg)

9

8

5

 

 

گوشت سفید (برای مشاهده محصولات کلیک کنید )

گوشت سفید خود به دو گروه تقسیم می‌شود گروه اول گوشت طیور که به پرندگان اهلی اطلاق می‌شود و شامل مرغ ، بوقلمون ، مرغابی ، غاز و ... می‌ باشد و گروه دوم گوشت ماهیان وآبزیان دریایی که شامل انواع ماهی و میگو می باشد .

از خاصیت های گروه اول تقویت استخوان ها ، کاهش استرس ، تقویت سیستم ایمنی ، افزایش سطح سلامت قلب ، افزایش سطح تستوسترون ، پیشگیری از سرطان و آلزایمر... را میتوان نام برد .

و از خواص گروه دوم نیز می توان به وجود امگا 3 و فسفر بسیار بالای آنها ، پایین آوردن فشار خون ، پیشگیری از بیماری هایی نظیر آلزایمر، فراموشی ، آسم ، سرطان ، ‌ms ، روماتیسم ، دیابت ، نرمی استخوان و... اشاره کرد .

در جدول زیر می توانید مواد مغذی موجود در هر 100 گرم گوشت پخته شده را مشاهده نمایید :

 

ماده مغذی

مرغ

بوقلمون

انرژی  (kcal)

140

135

پروتئین (g)

27

25

چربی (g)

3

3

کلسترول (mg)

73

59

کلسیم (mg)

13

16