صفحه اصلی
    |     ثبت نام

آموزش درست کردن استیک خوشمزه | ایران بلاگ


تاریخ: 1397/10/19


تعداد بازدید: 150

ابتدا استیکی ضخیم با وزنی بین 400 تا 500 گرم (برای هر دو) تهیه کرده که ضخامت آن بین 3.5 تا 5 سانتی متر باشد زیرا استیکی که به اندازه کافی ضخامت نداشته باشد نه قسمت بیرون آن به صورت برشته در می‌آید و نه قسمت میانی آن را به صورت آبدار، البته پخت این نوع استیک تا حدودی به تجربه نیز نیازمند می‌باشد .

اگر شما هم از طرفداران پرو پا قرص استیک باشید به جز افزودن اندکی نمک و فلفل به آن قطعا با مزه دار کردن استیک به هر نحوی مخالف هستید زیرا طرفداران استیک می‌خواهند که ازطعم واقعی گوشت لذت ببرند . اما اگر شما میخواهید گوشت را مزه دار کنید و طعمی متنوع با آن بدهید می توانید استیک را به مدت 4 تا 24 ساعت در مواد زیر بخوابانید :

1 - یک دوم فنجان روغن زیتون

2 - یک دوم فنجان ریحان خرد شده

3 - یک سوم فنجان سس سویا

4 - یک چهارم فنجان جعفری خرد شده

5 - یک چهارم فنجان سرکه سیب

6 - دو حبه سیر خرد شده

 

 

پس از خواباندن استیک و یا افزودن نمک  و فلفل آن را به مدت 25 تا 30 دقیقه قبل از شروع به پخت و پز بیرون از یخچال قرار میدهیم تا به دمای اتاق برسد زیرا باعث میشود که :

1 - این فرایند به پخت سریع تر گوشت کمک می‌کند .

2- میزان پختگی بخش بیرونی و درونی گوشت  یکنواخت خواهد بود .

همزمان تابه ای را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقدار کمی روغن به آن اضافه میکنیم تا از چسبیدن گوشت به تابه جلوگیری کند سپس استیک را درون ماهیتابه میگزاریم و تا زمانی که خوب مغز پخت شود هر چند دقیقه یکبار آن را پشت و رو میکنیم .

 

 

همچنین میتوانید برای طعم بهتر درهنگام پخت ، موارد زیر را انجام دهید :

1 – کشیدن کره بر روی استیک

 

 

2 - کشیدن گیاهانی مانند: رزماری یا آویشن بر روی استیک .

 

 

3- یک سیر را از وسط به دو نصف کرده و روی استیک بکشیم .

 

 

پس از آماده شدن استیک میتوانید آن را سرو کرده و نوش جان نمایید .

 


 

کاربران گرامی میتوانند برای خرید اینترنتی گوشت بر روی گزینه های زیر کلیک نمایند :

خرید اینترنتی گوشت قرمز

خرید اینترنتی استیک

خرید اینترنتی بوقلمون و مرغ