[02636652454] ساعات پاسخ گویی تلفنی از 9 صبح تا 13 و 16 الی 20 , به جز ایام تعطیل می باشد

آیا از ارزش غذایی بالا و خواص بی نظیر گوشت گوسفند اطلاع دارید؟


گوشت گوسفند یکی از لذیذترین و رایج ترین گوشت ها در جهان است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. از گوشت گوسفند برای طبخ غذاهای بسیاری استفاده می شود. در طب سنتی گوشت گوسفند و بز بهترین گوشت برای حفظ سلامتی بدن انسان معرفی شده است و هر چه این حیوانات جوان تر باشند گوشت آن بهتر است / همراه ما باشید

 

گوشت گوسفند یکی از لذیذترین و رایج ترین گوشت ها در جهان است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. از گوشت گوسفند برای طبخ غذاهای بسیاری استفاده می شود. در طب سنتی گوشت گوسفند و بز بهترین گوشت برای حفظ سلامتی بدن انسان معرفی شده است و هر چه این حیوانات جوان تر باشند گوشت آن بهتر است. مقدار چربی موجود در گوشت گوسفندی از گوشت  گاو و گوساله بیشتر است ولی چون طبع گوشت گاو و گوساله سرد است، افراد تمایل بیشتری به مصرف گوشت گوسفند دارند.

 

مطالب مرتبط : خرید گوشت گوسفندی در سایت ایران نیاز

 

ارزش غذایی گوشت گوسفند

ارزش غذایی گوشت گوسفند بسیار بالا است به طوری که متخصصان تغذیه به هیچ وجه حذف این ماده ی غذایی پر خاصیت را توصیه نمی کنند. گوشت گوسفند سرشار از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی می باشد که در ادامه آنها را برایتان معرفی می کنیم.

میزان کالری بالا

 در هر 100 گرم گوشت گوسفند، 206 کالری موجود است. این نوع گوشت، منبع بسیار خوبی برای افزایش انرژی است. افرادی که خیلی زود خسته می شوند و انرژی خیلی کمی دارند؛ می توانند با مصرف گوشت گوسفند انرژی خود را بالا ببرند. کبد گوسفند یکی از پر انرژی ترین قسمت های گوشت گوسفند است.

میزان پروتئین بالا

در هر 100 گرم گوشت گوسفند، 17.1 گرم پروتئین موجود است که این میزان پروتئین برای ورزشکاران بسیار مفید است. افزایش توده ی عضلانی، تامین انرژی، هضم غذا، تقویت بنیه ی بدن و اتصال چربی ها از جمله مزایای پروتئین ها می باشد.

میزان کلسیم بالا

در هر 100 گرم گوشت گوسفند، 10 میلی گرم کلسیم وجود دارد. کلسیم برای حفظ سلامت و تقویت استخوان های بدن بسیار مفید است. گوشت گوسفند به دلیل دارا بودن میزان بالایی از کلسیم، برای بدن انسان بسیار مفید است.

میزان فسفر بالا

در هر 100 گرم از گوشت گوسفند، 1.91 میلی گرم فسفر وجود دارد. فسفر از پوکی استخوان جلوگیری می کند و نقش بسیار مهمی در تامین سلامتی استخوان ها دارد.

وجود سلنیوم

در هر 100 گرم گوشت گوسفند، 7 میلی گرم سلنیوم موجود است. سلنیوم برای تولید آنتی اکسیدان های بدن و خنثی کردن رادیکال های آزاد مفید است. سلنیوم از خطر ابتلا به بیماری های خاص جلوگیری می کند و باعث می شود که انسان پوست بهتر و اندام سالم تری داشته باشد.

 

خواص گوشت گوسفندی

 

حاوی انواع ویتامین ها

از دیگر مواد مفید در گوشت گوسفند می توان به وجود انواع ویتامین ها در این نوع گوشت اشاره کرد. در گوشت گوسفند ویتامین های B12، B3، B2، K2، B6، Folate، B1 و E وجود دارد.

   ویتامین B12: در هر 100 گرم گوشت گوسفند، 2.3 میلی گرم ویتامین B12 وجود دارد. این ویتامین که به آن کوبالامین هم می گویند جهت ایجاد گلبول های قرمز خون، افزایش استقامت، پیشگیری از کم خونی و حفظ سلامت سیستم بدنی و سلامت فیزیکی بدن کاربرد دارد. ویتامین B12 خواص بسیاری را دارد که بدن انسان به آن نیازمند است. این ویتامین خطر ابتلا به بیماری های عصبی از جمله آلزایمر را کاهش می دهد. همچنین از بروز علائم پیری نظیر کاهش حافظه و کاهش عملکرد ماهیچه پیشگیری می کند.

   ویتامین B2: در هر 100 گرم گوشت گوسفند مقدار 0.2 میلی گرم ویتامین B2 وجود دارد. این ویتامین جهت بهبود سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از زخم های لب، بهبود سیستم بینایی بدن و همچنین حفظ سلامت عصبی و استقامت بدن بسیار مفید است.

   ویتامین B1: در هر 100 گرم گوشت گوسفند، 0.51 میلی گرم ویتامین B1 موجود است. این ویتامین برای افزایش انرژی بدن، افزایش استقامت بدن، جلوگیری از خشک شدن پوست و حفظ انعطاف پذیری بدن بسیار مفید است.

از دیگر مواد معدنی موجود در گوشت گوسفند می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • روی
  • آهن
  • پتاسیم
  • مس
  • منیزیم
  • منگنز
  • سدیم

 

گوشت گوسفندی ایران نیاز

 

10 خاصیت باورنکردنی گوشت گوسفند برای سلامتی بدن

1-   پیشگیری از سرطان

گوشت گوسفند سرشار از آهن، سلنیوم، ویتامین B و کولین است. سلنیوم و کولین باعث توقف حملات سلول های سرطانی در بدن می گردد. همچنین گوشت گوسفند حاوی اسید لینولئیک است که این اسید از تومورهای بدخیم و التهاب تولید کننده ی سرطان پیشگیری می کند.

2-   کاهش وزن

اگر به دنبال کم کردن وزن خود هستید، به طور منظم از گوشت گوسفند استفاده کنید. گوشت قرمز به دلیل داشتن پروتئین بالا و چربی کم از بروز چاقی جلوگیری می کند و به کنترل وزن کمک خواهد نمود. با مصرف گوشت گوسفند سوخت و ساز بدن افزایش می یابد و این نوع گوشت به دلیل داشتن انواع ویتامین های B موجب سوزاندن چربی ها و کالری ها می شود.

3-   پیشگیری از کم خونی

کم خونی به دلیل کاهش میزان آهن  در بدن رخ می دهد. از علائم مهم کم خونی می توان به خستگی و احساس ضعف اشاره نمود. گوشت گوسفند سرشار از آهن است. شما می توانید با خوردن گوشت گوسفند،  کمبود گلبول های قرمز خون  در بدنتان را افزایش دهید.

4-   جلوگیری از نقص های مادرزادی

همانطور که قبلاً گفتیم گوشت گوسفند حاوی آهن زیادی است که کم خونی را رفع می کند و این امر موجب پیشگیری از بروز نقص های مادرزادی می شود .آهن از کم خونی نوزادان و زنان باردار پیشگیری می کند. به همین خاطر رشد جنین به درستی صورت می گیرد.

5-   کم کردن درد قاعدگی

زنان با مصرف گوشت گوسفند می توانند آهن هدر رفته ی بدن خود را جبران کنند.

6-    پیشگیری از استرس و افسردگی

گوشت گوسفند به دلیل داشتن ویتامین B12 از بروز استرس و افسردگی جلوگیری می کند و باعث آرامش ذهنی می گردد.

7-   جلوگیری از ابتلا به بیماری اوتیسم

گوشت گوسفند به دلیل داشتن میزان بالایی امگا3 و همچنین ویتامین B12 خطر ابتلا کودکان به اوتیسم را کاهش می دهد.

8-   پیشگیری از سکتۀ مغزی و بیماری کلیوی

گوشت گوسفند به خاطر داشتن پتاسیم و ترکیبات سدیم کم و زیاد در جلوگیری از ابتلا به سکتۀ مغزی و بیماری های کلیوی بسیار موثر است.

9-   حفظ سلامت پوست

شما با مصرف گوشت گوسفند می توانید پوست سالمی داشته باشید. ویتامین B، سلنیوم و کولین موجود در گوشت گوسفند به  حفظ سلامت پوست انسان بسیار کمک می کند.

10-          افزایش سیستم ایمنی بدن

 

 

گوشت گوسفند دارای مقداری روی است که این مادۀ معدنی برای حفظ سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است. با مصرف گوشت گوسفند می توان روی مورد نیاز بدن را تامین نمود.

قسمت های مختلف گوشت گوسفند در چه غذاهایی کاربرد دارد؟

هر کدام از عضلات حیوان که فعال تر باشد خوشمزه تر خواهد بود ولی قسمت هایی که کم تحرک تر باشند نرم تر خواهند بود. قسمت های پرتحرک جهت آب پز کردن بهتر هستند و قسمتهای کم تحرک گوشت گوسفند برای کباب کردن مناسب تر هستند. در اینجا قسمت های مختلف گوشت گوسفند  به همراه کاربرد آنها در طبخ انواع غذاها را بیان می کنیم.

 گوشت راسته: گوشت راسته در اطراف ستون فقرات قرار دارد و به دلیل تحرک کم این قسمت، گوشت آن بسیار نرم است و چربی آن هم خیلی کم است. گوشت راسته گوسفند برای انواع کباب ها مناسب می باشد. کباب برگ یکی از خوشمزه ترین کباب ها است که با گوشت راستۀ گوسفند تهیه می شود.

  فیله: گوشت فیله ی گوسفند در قسمت پشت کمر و پشت جگر سفید و قسمت نرم زیر راسته قرار دارد. فیله از راسته صاف تر و نرمتر است و برای تهیۀ کباب برگ خیلی مناسب است. کباب چنجه را با گوشت فیلۀ گوسفند تهیه می کنند.

 دنده: گوشت دنده نرم، نازک ، خوش طعم و پر چرب است. این بخش گوسفند یکی از خوشمزه ترین قسمت های گوشت گوسفند است. این گوشت برای تهیۀ کباب شیشلیک بسیار مناسب است.

 دم سینۀ گوسفند و قلوه گاه: این قسمت گوسفند سفت ترین بخش گوشت گوسفند است. چرخ کردۀ این قسمت گوشت گوسفند برای کباب کوبیده استفاده می شود.

 شانۀ گوسفند: این قسمت در نیمۀ پایینی گوسفند قرار دارد و به خاطر داشتن استخوان از ران گوسفند ارزان تر است. با کمک سبزیجات معطر می توان کباب خوشمزه ای از این قسمت گوشت گوسفند تهیه نمود.

سینه: سینۀ گوسفند باید خیلی آرام طبخ شود و چربی آن جدا شود. این قسمت هم برای کباب کردن خیلی خوشمزه است.

 گوشت سردست گوسفند برای تهیۀ انواع خورشت ها مناسب است.

 استخوان قلم گوسفند جهت تهیۀ آبگوشت و سوپ مناسب است.

نکات مهم در مصرف  و خرید گوشت گوسفند

خواص گوشت گوسفند بسیار زیاد است ولی مصرف زیاد از حد آن برای سلامتی انسان مضر است. برای اینکه از مزایا و خواص گوشت گوسفند بیشتر بهره ببرید باید در نحوه و میزان مصرف آن دقت نمایید. در صورتی که به میزان زیادی از گوشت گوسفند استفاده کنید میزان ورود آهن بدن افزایش پیدا می کند که این باعث می شود فشار خون فرد بالا رود. همچنین میزان کلسترول گوشت گوسفند خیلی زیاد است اگر  مصرف گوشت گوسفند زیاد باشد، کلسترول خون را بالا می برد. گوشت گوسفند سطح قند خون را بالا می برد بنابراین استفاده از آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی شود.

با توجه به موارد ذکر شده، در مصرف گوشت گوسفند باید اعتدال را رعایت نمود و با مصرف اصولی و صحیح آن از خواص فوق العادۀ آن بهره برد.

 برای خرید گوشت گوسفند می توان به صورت اینترنتی اقدام نمود. خرید اینترنتی گوشت از فروشگاه های معتبر اینترنتی باعث صرفه جویی در هزینه ها و زمان خواهد بود. فروشگاه اینترنتی ایران نیاز با ارائه ی مرغوب ترین گوشت های قرمز اعم از گوشت گوسفندی، گوشت شترمرغ و گوشت گوساله و با داشتن تاییدیۀ وزارت بهداشت، گزینۀ بسیار مناسبی برای خرید گوشت برای هموطنان عزیز می باشد. در این فروشگاه انواع گوشت گوسفندی به صورت فله ای و بسته بندی شده ارائه می گردد.

 

 

 

مطالب مرتبط با گوشت گوسفندی 


تاریخ: 1398/02/15


تعداد بازدید: 43